0

Blikken voor zoetwaren, koekjes, chocola en meer

Zet custom made blikken in voor promotionele doeleinden. Blikken voor zoetwaren zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam, ook voor zoetwaren en koekjes. Eet smakelijk!

Blikken voor zoetwaren, chocola en koekjes

Wilt u uw koekjes, snoep of andere zoetwaren op een originele manier verpakken en daarmee uw merk promoten? Blik is hier uitermate geschikt voor! Het is een lichtdicht en sterk materiaal, waardoor dit soort levensmiddelen perfect in blik kunnen worden verpakt.

Maak van uw verpakking een beleving! Wij kunnen uw blikverpakking op verschillende manieren afwerken, waardoor het een opvallende verschijning wordt. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een opvallende full colour print, een reliëf/ preeg of een venster? Een mooie blikverpakking is niet alleen leuk om te geven én te krijgen, het creëert extra branding voor uw merk.

Blikken in een opvallende vorm of kleur

Verkoopt u een échte lekkernij? Daar hoort een prachtige verpakking bij! Zorg dat uw merk opvalt in het schap door uit te pakken met een opvallende vorm of kleur. Wij maakten bijvoorbeeld al eens blikken in de vorm van een banaan, roze lippen en een koekblik in de vorm van een bootje.

Blikken voor zoetwaren laten maken: hoe gaan wij te werk?

Een blik voor zoetwaren laten maken is een heel proces. Geen zorgen, wij nemen het werk uit handen. U hoeft eigenlijk alleen uw wensen aan ons door te geven. Die brengen wij eerst samen met u in kaart.

Nadat wij met u de vorm, afmetingen, designwensen en eventuele bijzonderheden hebben besproken, ontvangt u van ons een stansmestekening. Wanneer het design klaar is krijgt u van ons een PDF ter controle en vervolgende een (vlakke) blikproef. Als dit alles is goedgekeurd starten wij met de productie. Naast het blik kunnen wij ook de kartonnen omverpakking voor u personaliseren, zodat u deze voor eigen distributie kan gebruiken.

Blik op maat laten maken?

Blik creëert een meerwaarde door zijn uitstraling. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk in de zoetwaren of koekjesbranche.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor blikken voor zoetwaren? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u er graag over!

Voor deze branche maakten wij al deze blikken op maat

Wist u dat? Blikken zijn milieuvriendelijk! Het materiaal kan worden gerecycled en is daardoor heel duurzaam.

Ad Noordijk, Office Manager
Ad Noordijk, Office Manager
Uw offerte
Bekijk & verstuur