0

Blikken voor cosmetica

Zet blikken voor cosmetica in voor promotionele doeleinden. Blikken voor cosmetica zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam, ook voor de cosmetica-branche.

Blikken voor cosmetica

Cosmeticaproducten op een originele manier verpakken én extra branding voor uw merk creëren? Zowel aluminium als blik zijn hier heel geschikt voor! Het materiaal is lichtdicht, licht, sterk én duurzaam. Voor cosmetica en andere vloeibare en poedervormige producten kunnen wij onze (aluminium) blikken voorzien van een schroefdeksel en een EPE liner. Deze zorgt voor een luchtdichte afsluiting en is dus uitermate geschikt voor het verpakken van uw vloeibare (watergedragen) cosmetica.

Een goede verpakking van uw cosmeticaproducten creëert meerwaarde voor uw merk. U bezorgt uw klant een speciale beleving door voor een bijzondere verpakking te kiezen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een bijzondere print of vorm of een preeg/reliëf als afwerking? Wij maken uw blik op maat precies zoals u het voor ogen hebt. 

Nog niet helemaal overtuigd? Misschien kunnen wij u over de streep trekken door te zeggen dat blikken 100% recyclebaar zijn. Het is dus een zeer duurzaam verpakkingsmateriaal. Als producent van cosmetica draagt u door van blik als verpakkingsmateriaal gebruik te maken dus een mooie boodschap uit. 

Blikken voor cosmetica laten maken: hoe gaan wij te werk?

Een blik laten maken is een heel proces. Geen zorgen, wij nemen het werk uit handen. U hoeft eigenlijk alleen uw wensen aan ons door te geven. Die brengen wij eerst samen met u in kaart.

Nadat wij met u de vorm, afmetingen, designwensen en eventuele bijzonderheden hebben besproken, ontvangt u van ons een stansmestekening. Wanneer het design klaar is krijgt u van ons een PDF ter controle en vervolgende een (vlakke) blikproef. Als dit alles is goedgekeurd starten wij met de productie. Naast het blik kunnen wij ook de kartonnen omverpakking voor u personaliseren, zodat u deze voor eigen distributie kan gebruiken.

Blik op maat laten maken?

Een op maat gemaakt blik ontwikkelen is een heel proces. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk in de cosmetica.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor blikken voor cosmetica? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u er graag over!

Voor deze branche maakten wij al deze blikken op maat

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur