0

Tea & Cie: custom made blik

Tea & Cie: custom made blik

Een opvallend blik in een knalgele kleur, dat was de opdracht waar Tea & Cie ons voor benaderde. Deze importeur van thee maakt haar eigen heerlijke melanges en verkoopt deze samen met allerlei thee-accessoires. Om de verkoop van thee te stimuleren was een opvallende blikverpakking een logische stap.

Resultaat custom made blik: Tea & Cie

Het eindresultaat is een traditioneel rond theeblik, wat door de opvallende gele kleur toch heel karakteristiek is. Het domed deksel geeft het een traditionele theeblik-uiterlijk mee, en het binnendeksel zorgt ervoor dat de thee lang vers blijft en de heerlijke thee-aroma’s bewaard blijven.

Dit gele blik valt op in elk schap of keukenkastje! Waar we de voorkant hebben bedrukt met de gegevens van Tea & Cie, is de achterzijde bewust leeggelaten. Hier kan een label of sticker worden geplaatst met aanvullende informatie over de theesoort en/of ingrediënten.

Wie dit bijzondere blik heeft gekocht, wordt overduidelijk aan het merk herinnerd. De eenvoud van het design werkt uiterst krachtig! In de lijn der verwachting ligt om een serie van deze blikken in uni kleuren te maken. Wordt vervolgd, dus.

Benieuwd naar een ander custom made blik?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere custom made-oplossingen, zoals dit blik op maat in de vorm van een panda.

Tea & Cie: custom made blik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur