0

Brotzeit beugelblik

Beugelblik met houten deksel

Voor het ontwikkelen van een lunchbox, zocht deze Duitse klant een blik dat past bij hun reeds ingekochte deksels. Samen met de beukenhouten deksels, dient het blik een stevige, mooie lunchbox te worden.

Lunchbox met perfecte pasvorm

Het deksel moet natuurlijk perfect passen op het blik. Het ligt deels op en ook deels in het blik. Voor ene perfecte pasvorm, moesten nieuwe gereedschappen worden gemaakt. Om te zorgen dat het deksel vastzit op het blik, is gekozen voor het gebruik van beugels. Bovendien is het belangrijk dat het blik luchtdicht is, zodat het voedsel lang vers blijft. Daarom is er voor een ééndelige romp gekozen. Een diepgetrokken deel dus, waarbij de bodem en de zijdes uit één geheel bestaan.

Natuurlijke uitstraling

De combinatie van het bedrukte houtendeksel met een metalen, zilverkleurige romp maakt dat het blik een natuurlijk uitstraling heeft. En het losse deksel heeft nog een extra functie: het kan ook als onderzetter worden gebruikt!

Wie ook zo’n unieke lunchbox wil, kan in Zuid-Duitsland giftshops afstruinen. Daar worden ze verkocht aan inwoners én enthousiaste toeristen.

Ook een unieke lunchbox ontwikkelen? Neem contact op. Wij inspireren en adviseren u graag.

Brotzeit beugelblik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur