0

Blikken op maat, de mogelijkheden

Blikken op maat, de mogelijkheden

Samen met u bekijken wij uw ontwerp en de mogelijkheden om uw blikken tot een succesvol en uniek verpakkingsproject te maken. Heeft u specifieke wensen? Vertel het ons en gezamenlijk zoeken we naar de juiste oplossing. Een blik dat aansluit bij uw verwachtingen.

Wij gaan voor het beste resultaat

In goed overleg gaan wij voor het beste resultaat binnen het afgesproken budget. Onze specialisten begeleiden u gedurende het gehele productieproces. Wij doen er alles aan om tot het gewenste eindproduct te komen.

Al jaren leveren wij tientallen miljoenen custom made blikken aan nationaal en internationaal bekende bedrijven. U wilt liever een kleinere oplage? Custom made blikken leveren wij al vanaf een oplage van 2.000 stuks.

Standaard blikverpakking met een exclusief ontwerp

Wij bieden u de mogelijkheid een blik uit onze Plain Silver collectie te kiezen. Uw product toch een beetje meer uitstraling geven? Laat uw blik naar eigen wens bedrukken. Neem vandaag nog contact op en wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Preeg (reliëf) bewerking voor stijlvolle blikken

Met het aanbrengen van een reliëf (preeg bewerking) in uw blikverpakking creëert u een luxe uitstraling. Uw ontwerp of tekst komt hiermee op het blik te liggen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, wij vertellen u graag wat de opties zijn als het om ‘pregen’ gaat!

Wist u dat? Blikken zijn milieuvriendelijk! Het materiaal kan worden gerecycled en is daardoor heel duurzaam.

Ad Noordijk, Office Manager
Ad Noordijk, Office Manager
Uw offerte
Bekijk & verstuur