0

Blikken voor koffie & thee

Zet blikken voor koffie en thee in voor promotionele doeleinden. Blikken voor koffie en thee zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam, ook voor de koffie- en theebranche. Bakkie doen?

Blikken voor koffie en thee

Blik is uitermate geschikt als marketinginstrument in de koffie- en theebranche. Door blik als verpakking of als omverpakking in te zetten creëert u namelijk meerwaarde voor uw klanten. Het geeft niet alleen beleving mee bij het uitpakken, maar is ook een kans om meer branding te creëren voor uw merk.

Blik heeft perfecte eigenschappen om koffie of thee in te bewaren: het materiaal is sterk en lichtdicht. De smaak en aroma van uw heerlijke koffie of thee wordt daardoor langer behouden. Met een bijzondere full-colour print, een reliëf of een binnendeksel kunnen wij een bijzonder blik produceren dat uw klant graag in gebruik zal willen nemen. En heeft u wel eens gedacht aan een blik in een bijzondere vorm? Het blik zal dan nog meer opvallen. U kunt natuurlijk ook een blik maken om koekjes of snoep in te bewaren. Lekker voor bij de koffie of thee en u creëert hier handig extra branding voor uw merk!

Bijkomend voordeel: blikken zijn duurzaam en recyclebaar. Bij toepassing van blik als verpakking- of promotiemateriaal draagt u dus bij aan een duurzamere wereld. Een mooie boodschap om naar buiten te dragen.

Een blik voor koffie en thee laten maken: hoe gaan wij te werk?

Een blik voor koffie & thee laten maken is een heel proces. Geen zorgen, wij nemen het werk uit handen. U hoeft eigenlijk alleen uw wensen aan ons door te geven. Die brengen wij eerst samen met u in kaart.

Nadat wij met u de vorm, afmetingen, designwensen en eventuele bijzonderheden hebben besproken, ontvangt u van ons een stansmestekening. Wanneer het design klaar is krijgt u van ons een PDF ter controle en vervolgende een (vlakke) blikproef. Als dit alles is goedgekeurd starten wij met de productie. Naast het blik kunnen wij ook de kartonnen omverpakking voor u personaliseren, zodat u deze voor eigen distributie kan gebruiken.

Blik voor koffie en thee laten maken?

Blik creëert een meerwaarde door zijn uitstraling. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk in de koffie- of thee-industrie.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor blikken voor koffie en thee? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u er graag over!

Voor deze branche maakten wij al deze blikken op maat

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur