0

Promotionele blikken: De Pelikaan

Promotionele blikken: De Pelikaan

De Pelikaan is een bekende naam in de koffie- en theebranche. Het merk, dat al 200 jaar bestaat, levert aan de zakelijke en particuliere markt koffie, thee en delicatessen en wilde graag een serie van vier koffie- en theeblikken laten maken. Hun wens was om met contrasterende designs te werken. Een opdracht die ons op het lijf is geschreven!

Resultaat

Het is een serie stijlvolle blikken geworden, in tegenovergestelde kleuren. De serie bevat zowel een zwart als een goudkleurig design in twee formaten: 1kg voor koffie, en 100g voor thee. De blikken zijn vierkant en hebben een scharnierdeksel. Zo blijft deze mooi op zijn plek zitten én sluit hij het blik, inclusief de heerlijke aroma van koffie en thee, goed af.

Al met al is het een stijlvolle serie geworden. Door op sommige plekken wél en op andere plekken juist niet te bedrukken creëerden we een chique effect en blijf je goed zien waar de verpakking van gemaakt is: een zilverkleurig blik. Leuk element is het design dat doorloopt over de verschillende zijden van het blik.

Blikverpakking De Pelikaan

Deze serie blikken geeft ons ook een opgewekt humeur! Extra leuk: voor zover het nog mogelijk was bezorgden deze mooie verpakkingen het merk extra naamsbekendheid.

Benieuwd naar onze andere promotionele blikken?

Nieuwsgierig naar onze andere promotionele blikken? Wij maakten ook een opvallend theeblik op maat.

Promotionele blikken: De Pelikaan
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Blikken zijn milieuvriendelijk! Het materiaal kan worden gerecycled en is daardoor heel duurzaam.

Ad Noordijk, Office Manager
Ad Noordijk, Office Manager
Uw offerte
Bekijk & verstuur