0

Promotionele blikken: Sock my Feet

Promotionele blikken: Sock my Feet

Opvallende en kleurrijke sokken om je voeten mee te versieren: dát is Sock my Feet. Dat deze sokken gezien mogen worden moge duidelijk zijn en dus was onze taak om een blik te ontwerpen waarbij precies dát mogelijk wordt gemaakt. Sock my Feet benaderde ons voor het maken van een set van twee rechthoekige blikken, waar drie paar sokken in passen. De twee opties moesten een tegenovergesteld design hebben én voorzien zijn van een venster in het deksel.

Resultaat

Het resultaat? Charmante cadeaublikken, die, net als de prints op de sokken zelf, in de speciaalzaak zeker opvallen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Door de keuze voor een goudkleurig blik en toepassing van gouden details in het design krijgt het op maat gemaakte cadeaublikje een luxe uitstraling. Grappig detail is dat we het design van het ene blik bij het andere blik aan de binnenzijde hebben gedrukt, en andersom. Zo zijn beide blikken uniek, maar passen ze wel goed bij elkaar.

Blikverpakking Sock my FeetBlikverpakking Sock my Feet

De blikken hebben de branding van Sock my Feet verder versterkt. Als de sokken in gebruik zijn genomen is het aannemelijk dat de consument het blik een tweede leven geeft. Het is namelijk zonde om een blik weg te gooien. Het gevolg? De consument blijf in aanraking met het merk, waardoor herhalingsaankopen worden gestimuleerd.

Benieuwd naar onze andere promotionele blikken?

Nieuwsgierig naar onze andere promotionele blikken? Wij maakten ook een blik op maat voor probierFass.

Promotionele blikken: Sock my Feet
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur