0

Een offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor blikken uit ons standaard assortiment

Een offerte aanvragen voor standaard blikken doet u door de gewenste blikken toe te voegen aan uw offerte-aanvraag. Elk blik uit ons assortiment kan gemakkelijk worden toegevoegd, klik hiervoor op de knop "toevoegen aan offerte". In het blauwe labeltje rechts ziet u vervolgens het blik toegevoegd worden. Klik vervolgens op "bekijk en verstuur" om de gewenste aantallen door te geven. Dit kan ook nadat u meerdere blikken aan de offerteaanvraag hebt toegevoegd. Belangrijk om te weten is dat wij met verpakkingseenheden werken. Blikken worden bijvoorbeeld per 6, 12 of 24 verpakt. Dit wordt altijd aangegeven in de productomschrijving en bij de offerteaanvraag. 

Offerte aanvragen voor custom made blikken

U kunt ook een offerteaanvraag doen voor custom made blikken. Deze promotionele blikken kunnen wij helemaal naar wens opmaken en zijn geschikt voor het promoten van uw product of merk. Blikken kunnen op maat worden gemaakt qua vorm, bedrukking of met preging. 

Een offerte aanvragen voor promotionele blikken doet u door het formulier in te vullen. U kunt hier aangeven wat uw wensen zijn en hoeveel blikken u nodig heeft. 

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur