0

Bakkerij: custom made blik

Bakkerij: custom made blik

Bakkerij Van der Wal – Jolink is met meerdere winkels een begrip in Apeldoorn. De bakker sloeg de handen ineen met Dutch Orange Company (het label van de Stichting Oranjefeesten) én illustrator Ingrid van der Krol om een blik op maat te maken voor het verpakken van onder andere banket-, paas- en kerststollen. Belangrijk was dat het blik een Nederlandse uitstraling kreeg en het Oranjegevoel overbrengt. Een deel van de opbrengst van dit bijzondere blik was voor het goede doel.

Resultaat custom made blik

Het uiteindelijk blik is het resultaat van een samenwerking tussen vier partijen: de bakkerij, de stichting, de illustrator en wij van The Box.

In overleg is er gekozen voor een design waarin typische Hollande taferelen zijn verwerkt. Ingrid van der Krol heeft hiervoor de illustraties gemaakt. Wij hebben het blik extra bijzonder gemaakt door aan de bovenkant een preeg toe te voegen, waardoor de strik nog meer opvalt. Het eindresultaat is een écht geschenkblik. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Omdat de klant een Apeldoornse onderneming is werd het blik vooral in deze omgeving goed verkocht. Maar het blik ging ook de grens over! Dutch Orange Company heeft het blik aangeboden bij verschillende ambassades in binnen- en buitenland. Omdat wij het goede doel een warm hart toedragen hebben wij dit blik financieel ondersteund.

Benieuwd naar een ander custom made blik?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere custom made-oplossingen, zoals dit blik op maat om vrolijke sokken in te bewaren

Bakkerij: custom made blik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Blikken zijn milieuvriendelijk! Het materiaal kan worden gerecycled en is daardoor heel duurzaam.

Ad Noordijk, Office Manager
Ad Noordijk, Office Manager
Uw offerte
Bekijk & verstuur