0

Theeblik voor Wilder Land

Theeblik voor Wilder Land

Een bijzondere klant die staat en gaat voor het herstellen van de natuur, in plaats van deze uit te putten. Deze Nederlandse relatie wilde een passend blik voor de (on)kruidthee die hij verkoopt. Daar wisten wij bij The Box natuurlijk wel raad mee.

Bewuste werkwijze

Wilder Land wil haar bewuste werkwijze uitstralen. Dit staat namelijk in het teken van het herstellen in plaats van uitputten van de natuur. Dat doet het bedrijf door (on)kruiden voor de thee te zaaien op de juiste plekken in Nederland, waardoor er meer biodiversiteit ontstaat. Blik is een verpakkingsmateriaal dat deze visie perfect kan ondersteunen. Het is namelijk duurzaam en gaat lang mee.

Schudden voor gebruik

Het blik moest dus de bewuste werkwijze uitstralen en daarnaast diende het groot te zijn. Hierdoor kan de gebruiker de kruiden goed mengen. Dus wie een theeblik van Wilder Land heeft: goed schudden voor gebruik!

Multifunctioneel

Het theeblik wordt aangeboden op de website en heeft een dop die geschikt is om te doseren. Er zit daarnaast een insteekhoes bij, waar het thee-etiket in te steken is. Zo weet de gebruiker wat hij ‘theet’.

Het is een praktisch en opvallend theeblik geworden. Dit keer eens geen ronde of vierkante vorm, maar een rechthoekig blik met schroefdeksel. One of a kind in de theebranche!

Theeblik voor Wilder Land
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur