0

Blikken voor kruiden en specerijen

Zet  blikken voor kruiden en specerijen in voor promotionele doeleinden. Blikken voor kruiden en specerijen zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam, ook voor kruiden en specerijen. Veel plezier met koken!

Blikken voor kruiden en specerijen

Wilt u uw kruiden of specerijen op een originele manier verpakken en daarmee extra branding creëren voor uw merk? Blik is een heel geschikt verpakkings- of promotiemateriaal! Het materiaal is lichtdicht, sterk en duurzaam en ideaal voor het verpakken van uw producten. Voor het verpakken van aromatische ingrediënten kunnen wij bovendien onze blikken leveren met een binnendeksel, schroefdeksel en EPE liner. Dit zorgt voor een luchtdichte afsluiting. Ideaal voor uw heerlijke kruid of specerij.

Maak van uw verpakking iets bijzonders! Daarmee bezorgt u niet alleen een speciale beleving voor de eindklant, u creëert ook extra branding voor uw merk. Door te kiezen voor een bijzondere vorm, print of afwerking zal uw blik zeker opvallen op de schappen. Of kies voor een reliëf of venster als toevoeging.

Blik is een duurzaam materiaal en honderd procent recyclebaar. Bij het toepassen van blik als verpakkings- of promotiemateriaal draagt u dus bij aan een duurzamere wereld. Een mooie boodschap om als merk te communiceren.

Blikken voor kruiden en specerijen laten maken: hoe gaan wij te werk?

Een blik laten maken is een heel proces. Geen zorgen, wij nemen het werk uit handen. U hoeft eigenlijk alleen uw wensen aan ons door te geven. Die brengen wij eerst samen met u in kaart.

Nadat wij met u de vorm, afmetingen, designwensen en eventuele bijzonderheden hebben besproken, ontvangt u van ons een stansmestekening. Wanneer het design klaar is krijgt u van ons een PDF ter controle en vervolgende een (vlakke) blikproef. Als dit alles is goedgekeurd starten wij met de productie. Naast het blik kunnen wij ook de kartonnen omverpakking voor u personaliseren, zodat u deze voor eigen distributie kan gebruiken.

Blik op maat laten maken?

Een op maat gemaakt blik ontwikkelen is een heel proces. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk in de kruidenbranche.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor blikken voor kruiden en specerijen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u er graag over!

Voor deze branche maakten wij al deze blikken op maat

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur