0

Blikken op maat voor Wall Cakes

Blikken op maat voor Wall Cakes

Een bijzondere klant uit Duitsland! Een topfotograaf begeleidde namelijk onze klant, die speciale cakes wilde verpakken. Cakes die in Berlijn moesten worden verkocht. De klant was op zoek naar blikken op maat, zodat hij absoluut unieke blikken zou hebben. Concessies waren niet aan de orde.

Blikken op maat voor een blikkenmuur!

Het idee was om cakes in de vorm van de Berlijnse Muur te verpakken. Maar niet in één soort blik, maar in zes verschillende designs. Zo kan de consument zijn eigen blikken-cake-muur maken!

Sepia en graffiti

En bijzonder, dat is het blik geworden. De blikken op maat zijn aan de zijkant stapelbaar, waardoor er dus een muur mee gebouwd kan worden. De blikken sluiten naadloos op elkaar aan. Ook de moderne graffiti-achtige designs samen met de sepia gekleurde, oude foto’s maken het blik bijzonder. Het indrukdeksel is zijwaarts aangebracht en hierin is een tekst en logo gepreegd.

Het eindresultaat? Een unieke serie collectors-items! Originele blikken die je nergens anders tegenkomt. En met toekomstige nieuwe designs, kun je de blikkenmuur nóg verder uitbreiden. Het blik zelf zegt genoeg: “Eat the wall!”

Meer informatie over blikken op maat?

Als het op blikken op maat aankomt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben ruime ervaring en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Lees meer over blikken op maat of neem contact met ons op.

Blikken op maat voor Wall Cakes
Uw offerte
Bekijk & verstuur

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur