0

Custom made blikken zijn multi-inzetbaar

Custom made blikken zijn multi-inzetbaar, ook voor uw product. Pas uw ontwerp aan op de inhoud en uw concept of product wordt in zijn volledigheid gepresenteerd. Food, non-food en salespromotion, met een custom made blik komt uw product beter tot zijn recht.

  • U wilt graag food verpakken in blik? Koffie, thee, zoetwaren, specerijen, kruiden of chocolade, droge levensmiddelen zijn ideaal in mooie blikverpakkingen te verpakken.
  • Cosmetica, tabak en hondenvoer zijn slechts een kleine greep uit de retail producten waarvoor wij blikverpakkingen mochten leveren. Wat mogen wij voor u verpakken?
  • Zet uw custom made blikverpakking in voor promotionele doeleinden. Blik is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog.

Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam. Blik creëert een meerwaarde door zijn uitstraling. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag!

Custom made blikken zijn multi-inzetbaar

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur