0

Blikken om mee te proosten

Zet blikken voor dranken in voor promotionele doeleinden. Blikken voor dranken zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam, ook in de drankenindustrie. Proost!

Blikken voor dranken

Blik kan perfect worden ingezet als promotiemateriaal voor de drankenindustrie. Door blik als geschenkverpakking in te zetten creëert u immers een bijzondere beleving voor de eindklant en een extra kans voor uzelf om uw merk te promoten.

U kunt een fraaie fles in een blik laten verpakken. Met een reliëf/preeg of bijzondere laklaag kunnen wij een bijzondere afwerking creëren. En zeg nou zelf: wie houdt er niet van een opvallende verpakking? Met een blik maken wij er een extra bijzondere belevenis van. Ideaal om (actiematig) in te zetten: tijdens kerst, als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Niet alleen een fles drank kunnen wij mooi in blik verpakken, u kunt er ook voor kiezen om een ander product te verpakken en hiermee extra branding te creëren voor uw merk. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het verpakken van snoepjes, glazen of pepermuntjes? Deze blikken zullen zeker niet misstaan in een café of bij de slijter. En natuurlijk, met toevoeging van uw logo, ook in te zetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal!

Blikken voor dranken laten maken: hoe gaan wij te werk?

Een op maat gemaakt blik ontwikkelen is een heel proces. Geen zorgen, wij nemen het werk uit handen. U hoeft eigenlijk alleen uw wensen aan ons door te geven. Die brengen wij eerst samen met u in kaart.

Nadat wij met u de vorm, afmetingen, designwensen en eventuele bijzonderheden hebben besproken, ontvangt u van ons een stansmestekening. Wanneer het design klaar is krijgt u van ons een PDF ter controle en vervolgende een (vlakke) blikproef. Als dit alles is goedgekeurd starten wij met de productie. Naast het blik kunnen wij ook de kartonnen omverpakking voor u personaliseren, zodat u deze voor eigen distributie kan gebruiken.

Blik op maat laten maken?

Blik creëert een meerwaarde door zijn uitstraling. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk in de drankenindustrie.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor blikken voor dranken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u er graag over!

Voor deze branche maakten wij al deze blikken op maat

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur