0

Dienbladen op maat

Dienbladen op maat

Naast blikverpakkingen zijn wij ook gespecialiseerd in dienbladen op maat. Metalen dienbladen kunt u in een passende stijl met een eigen tekst laten maken, maar ook bijvoorbeeld in uw huisstijl. Het is een product dat lang meegaat, wat zorgt dat uw merk of boodschap lang zichtbaar blijft. Ontdek hier de voordelen van dienbladen op maat!

Dienbladen op maat: een effectieve optie

Dienbladen op maat zijn een perfect geschenk. Op zichzelf of bijvoorbeeld als basis van een cadeaupakket. Dienbladen lenen zich perfect voor het drukken van uw merk of een boodschap en daarmee zijn ze zeer effectief. U kunt ze behalve als geschenk ook gebruiken op de eigen werkvloer. Kortom zijn dienbladen op maat dus een multifunctionele en enorm effectieve optie.

Dienbladen bedrukken zoals u dat wilt

U kunt uw dienbladen volledig op maat laten maken: in het formaat dat u wenst en ook in de vorm heeft u het zelf voor het zeggen. Zo zijn dienbladen rond te verkrijgen, maar ook rechthoekig, vierkant en elke andere bijzondere vorm. Alles is mogelijk, ook als het gaat om kleur en bedrukking. Heeft u een ontwerp klaarliggen, dan kunt u dit bij ons aanleveren. Wij zorgen dan voor een passend stramien, perfect voor de vorm en het formaat van het dienblad. Natuurlijk ontvangt u vóór productie eerst een opzet voor akkoord. 

Met dienbladen op maat is alles mogelijk. Dienbladen bedrukken legt een wereld aan mogelijkheden open, waarmee u uw branding nóg verder kunt versterken. 

Wilt u dienbladen op maat laten maken of eerst meer informatie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op. 

Dienbladen op maat
Uw offerte
Bekijk & verstuur

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur