0

Metalen borden

Metalen borden

Metalen borden zijn één van de meest effectieve manieren van branding. Gaat u maar eens na, hoe vaak ziet u in café's, thuis of bij bedrijven binnen zo'n stoer retro bord hangen? Metalen borden worden jarenlang bewaard en hebben een stoere uitstraling. Bij The Box kunt u metalen borden op maat laten maken, om uw merk te vereeuwigen. 

Metalen borden: uw merk vereeuwigd

Metalen borden kunnen dienen om op de werkvloer op te hangen en uw merk overal te laten zien, maar ze kunnen ook dienen als geschenk of natuurlijk om zelf te verkopen. Waar metalen borden vroeger werden gebruikt als reclame-uitingen, zijn ze nu razendpopulair als onderdeel van het interieur. U kunt ze full colour bedrukken met uw merk of een effectieve boodschap. Metalen reclameborden zijn al een eeuwigheid een populaire manier van reclame maken en dat is niet voor niets. Nog steeds trekken deze borden aandacht en geven ze een stoere uitstraling aan uw merk of boodschap. 

Metalen borden aanvragen

Uw eigen ontwerp op metalen borden? Dat kan bij The Box. Al vanaf 2.000 stuks maken wij deze borden voor u op maat. Wij verzorgen zowel de productie als de bedrukking. Dat kan ook als white label. 

Metalen borden laten maken met uw merk of boodschap erop? Neem contact met ons op voor de aanleverspecificaties voor het artwork. U kunt vervolgens uw artwork bij ons aanleveren, waarna wij een opzet maken. Bij akkoord gaat deze in productie en kunt u uw metalen borden ophangen, geven of verkopen! 

Metalen borden
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur