0

Lucky Roostar: blikken op maat

Lucky Roostar: blikken op maat

We hebben een mooie opdracht afterond voor een Nederlandse producent van verzorgingsproducten voor mannen! Lucky Roostar was op zoek naar twee blikken op maat voor het verpakken van haarproducten. Belangrijk is dat ze bestand zijn tegen de ingrediënten van de zogeheten ‘hair promades’ en dat ze een robuuste mannelijke uitstraling hebben.

Blikken in reisformaat

Naast de wens voor het materiaal en de uitstraling, wilde de klant ook een handzaam formaat, zodat de producten makkelijk zijn om mee te nemen. Daarom hebben we ook blikjes in reisformaat gemaakt.

Blikken op maat voor merkbeleving

Promotionele blikken hebben als belangrijkste functie dat ze het merk en de beleving daarvan versterken. Om in dit geval de merkbeleving te versterken, dienden de designs in dezelfde huisstijl te worden gemaakt als het merk. Bovendien is het belangrijk om onderscheid in de verschillende producten te creëren door middel van een duidelijke kleurstelling.

Aluminium blikken

Aluminium blikken zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van cosmetica en pomades. Daarom hebben we voor dit materiaal gekozen. Het blikken op maat zijn rond van vorm en voorzien van een schroefdeksel met EPE liner. Zo kunnen de producten vloeistof- en luchtdicht verpakt worden.

Robuuste uitstraling

Die stoere en robuuste uitstraling, die hebben we gecreëerd door gebruik te maken van een matte aflak en vintage kleuren. De beide producten, ‘strong hold’ en ‘dry matte’ hebben een eigen ‘gezicht’ gekregen. Door deze robuuste uitstraling, samen met een preeg op het deksel, versterken de blikken op maat het kwaliteitsimago van het merk. Een preeg houdt in dat het logo wordt aangebracht door middel van reliëf.

Het resultaat? Een handzame, functionele aluminium verpakking voor de haarproducten. De blikken op maat hebben het merk duidelijk neergezet. Met Lucky Roostar wil het merk erachter, Gladjakkers, Hollands vakmanschap uitstralen en dat is uitstekend gelukt!

Meer over het merk lees je op de website van Gladjakkers.

Meer weten over blikken op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van blikken op maat? Lees meer over blikken op maat of neem contact met ons op!

Lucky Roostar: blikken op maat
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur