0

Blikken voor non-food producten

Zet custom made blikken in voor promotionele doeleinden. Blikken voor non-food zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Blik is de ideale verpakking voor de promotie van uw merk- of bedrijfsnaam, ook voor de non-food.

Blikken voor non-food

U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk! Horloges, sokken, tabak en petfood zijn slechts een kleine greep uit de retail producten waarvoor wij blikverpakkingen mochten leveren. Blik is een fraai verpakkingsmateriaal dat in elke winkel opvalt. Door een op maat gemaakt blik als verpakkingsmateriaal in te zetten creëert u meerwaarde voor uw merk.

Opvallen, dat doet u met een blikverpakking zeker! Heeft u ook gedacht aan een bijzondere afwerking? Wij kunnen blikken full colour pinten of afwerken met een reliëf/preeg of inlay. Ook kunnen we blikken leveren met venster. Ideaal voor dat ene product waar u zó trots op bent dat u het wilt laten zien al voordat de klant de verpakking heeft geopend. Door voor een bijzondere afwerking te kiezen creëert u een bijzondere verpakking of omverpakking wat u kunt inzetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Leuk om te geven én om te krijgen!

Nog niet helemaal overtuigd? Misschien kunnen wij u over de streep trekken door te zeggen dat blikken 100% recyclebaar zijn. Het is dus een zeer duurzaam verpakkingsmateriaal. Als onderneming in de non-foodsector draagt u door van blik als verpakkingsmateriaal gebruik te maken dus een mooie boodschap uit.  

Een blik voor non-food laten maken: hoe gaan wij te werk?

Een blik voor non-food laten maken is een heel proces. Geen zorgen, wij nemen het werk uit handen. U hoeft eigenlijk alleen uw wensen aan ons door te geven. Die brengen wij eerst samen met u in kaart.

Nadat wij met u de vorm, afmetingen, designwensen en eventuele bijzonderheden hebben besproken, ontvangt u van ons een stansmestekening. Wanneer het design klaar is krijgt u van ons een PDF ter controle en vervolgende een (vlakke) blikproef. Als dit alles is goedgekeurd starten wij met de productie. Naast het blik kunnen wij ook de kartonnen omverpakking voor u personaliseren, zodat u deze voor eigen distributie kan gebruiken.

Blik op maat laten maken?

Blik creëert een meerwaarde door zijn uitstraling. Zet de verpakking in voor een éénmalige promotie of juist als structurele ondersteuning van uw merk in de non food.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor blikken voor non-food? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en informeren u er graag over!

Voor deze branche maakten wij al deze blikken op maat

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur