0

Onze organisatie

Over The Box

Blik is de ideale verpakking en uiterst geschikt voor het promoten van uw merk- of bedrijfsnaam. Blik is niet alleen functioneel, maar creëert door zijn bijzondere uitstraling een meerwaarde. 

Als verpakkingsspecialist beschikken wij al sinds 1998 over het grootste assortiment standaard blikken in de Benelux. Wij zijn echter ook op Europees niveau actief en hebben verkoopkantoren in Groot-Brittannië en Finland.

Het juiste blik voor elk product

Met een voorraad van ruim één miljoen standaard blikken zijn wij u graag van dienst. Of het nu onbedrukte blikken, custom made blikken, bedrukte thema blikken of Fabergé eieren betreft, wij adviseren u graag. We maken verpakkingen voor branches in de food en non-food sector, maar kunnen ook een blik op maat realiseren dat als promotiemateriaal kan worden ingezet. Uw koffie, thee, snoepgoed, kruiden, chocolade, of cosmetica is veilig! Bijzonder is ook onze Fabergé-eieren selectie: fraaie replica's van de originele eieren door Carl Fabergé.

Duurzaam, verantwoord en klantgericht. Met onze recyclebare blikverpakkingen is The Box dé partner die u zoekt. Bekijk onze uitgebreide collecties of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Op zoek naar een blik op maat? Wij denken met u mee

Het hoofdkantoor van The Box b.v. is gevestigd in Apeldoorn, waar een team van specialisten volledig tot uw beschikking staat. Onze medewerkers zijn professionals en adviseren u graag wanneer het om blikverpakkingen gaat. Wij doen er alles aan om uw blik tot een groot succes te maken. Wij begeleiden u gedurende het productieproces om uiteindelijk het beste resultaat te realiseren, geheel aansluitend op uw wensen en binnen het beschikbare en afgesproken budget. 

Wij gaan graag met u in gesprek!

BRCGS-certificaat 

The Box B.V. is gecertificeerd volgens BRCGS, Storage and Distribution, issue 4. Deze BRCGS standaard beschrijft de kwaliteitseisen tijdens de processen bij opslag- en transportbedrijven die te maken hebben met levensmiddelen, verpakkingsmateriaal of consumentenproducten. Een BRCGS-certificaat toont aan dat de organisatie voldoet aan de eisen van voedselveiligheid die zijn gesteld door het British Retail Consortium Global Standards (BRCGS). Het maakt het tevens mogelijk te mogen leveren aan de Engelse distributieketen. Het BRCGS-certificaat is erkend door het GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband van retailers. Een BRCGS-certificering draagt bij aan een heldere analyse van de risico’s, de beheersing hiervan en een continue verbetering van voedselveiligheid. 

Productieproces

Hoe maken wij onze blikken? De infographic hieronder legt het stap voor stap uit.

Making the tin box step by step

Jaarverslag

Sinds 2022 zijn wij onderdeel van Dimensio Verpakkingen. Onder andere Maarschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij zowel The Box als Dimensio Verpakkingen een belangrijke pijler. In het Dimensio MVO jaarverslag kunt u lezen hoe wij toewerken naar een mooiere en duurzamere wereld.

Bekijk jaarverslag.

The Box, leverancier promotionele verpakkingen van blik

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur