0

Een kerstbal van blik voor Compagnons du Goût

Een kerstbal van blik voor Compagnons du Goût

Dit Franse bedrijf had als kerstgeschenk een passende blikverpakking nodig om gevuld in de kerstboom te hangen. Het bedrijf is producent van chocoladekoekjes, dus die lekkernij viel zeker te regelen. Het blik hebben wij mogen verzorgen.

Warme uitstraling

De klant wilde blik met een warme uitstraling. Het is ten slotte Kerst! Omdat er voedsel in wordt verpakt, moet het bovendien goed sluiten. Om het design niet te verstoren, is er een kaartje aan gehangen met daarop bedrijfsinformatie en de ingrediënten van de lekkernij.

Multifunctioneel lint

Blikken in deze ronde vorm leveren we minder vaak, dus dit was een bijzondere opdracht. De kleurencombinatie is bovendien erg geslaagd; traditionele kerstkleuren komen prachtig samen in het speelse design. Het is een diepgetrokken (tweedelig) blik, dus een goede passing is extra belangrijk. Aan de kerstballen zit een lint bevestigd, die het mogelijk maakt de kerstbal in de boom te hangen. Daarnaast zit het kaartje aan het lint bevestigd. Een dubbele functie dus.

Het resultaat? Een leuk en betaalbaar kerstcadeautje! Na het leegeten van de kerstbal kan deze nog jarenlang als versiering worden gebruikt. Dat maakt het ook een krachtig geschenk met veel marketingpower!

Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur