0

Fine Cheese Company: custom made blik

Fine Cheese Company: custom made blik

Deze Engelse klant is fabrikant van delicatessen en gespecialiseerd in hartige crackers. The Box werd benaderd voor het ontwikkelen van een custom made blik. Voor een lijn melkbiscuits voor kinderen, was de vraag of een bootvormig blik kon worden gemaakt.

​Custom made blik: het resultaat

Een interessante uitdaging, die we graag zijn aangegaan en die uiteindelijk tot een succesvol resultaat heeft geleid. Na bespreking van diverse ontwerpen is het uiteindelijke model en formaat bepaald en zijn op basis van 3D tekeningen de blikken dummies gemaakt. Na het perfectioneren van het gereedschap en de vorm heeft de klant het artwork verder ontwikkeld en is een prachtig blik ontstaan, met een absoluut unieke uitstraling. Door het frisse en effectieve ontwerp werd dit een blik met een hoge attentiewaarde in het schap.

Meer zien van ons portfolio?

We hebben nog veel meer custom made blikken gemaakt voor hele uiteenlopende klanten. Misschien vindt u het blik op maat voor USG Brands interessant.

Fine Cheese Company: custom made blik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Blikken zijn perfect in te zetten als promotionele artikelen! Onze custom made-oplossingen kunnen we helemaal naar wens maken.

Henk Barelds, Magazijn / Logistiek
Henk Barelds, Magazijn / Logistiek
Uw offerte
Bekijk & verstuur