0

Holland Beauty Concepts: custom made blik

Holland Beauty Concepts: custom made blik

Holland Beauty Concepts, moedermerk van Greenland bodycare, maakt en levert bodycare- en cosmeticaproducten om je huid te verzorgen. Hun wens was om een verpakking te ontwikkelen waarin drie verschillende producten geplaatst kunnen worden: een lipbalm, een bodybutter en een handcrème.

Resultaat custom made blik: Holland Beauty Concepts

Het resultaat is een stijlvol blik dat precies doet waar het voor bedoeld is. De witte inlay zorgt ervoor dat de drie producten mooi worden gepresenteerd en zorgt er ook nog eens voor dat de producten goed op hun plek blijven liggen bij het vervoeren van dit blik. Het blik is deels bedrukt met een full-colour bedrukking, waarbij wij de afbeelding van het fruit hebben afgewerkt met een glanzende lak. Deze valt daardoor extra op!

Met de ontwikkeling van dit stijlvolle blik heeft Holland Beauty Concepts de branding van het merk Greenland verder weten te versterken en de cross-selling van de producten binnen de range gestimuleerd.

Benieuwd naar een ander custom made blik?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere custom made-oplossingen, zoals deze koffieblikken op maat.

Holland Beauty Concepts: custom made blik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur