0

Klepper & klepper: custom made blik

Klepper & klepper: custom made blik

Dropfabrikant Klepper & Klepper heeft een duidelijke missie: De Beste Drop Ooit maken. Deze drop is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens vrij van gluten en gelatine en verdient daarom met recht deze titel.

Bij De Beste Drop Ooit hoort een passende verpakking. Om dit te realiseren, werden wij van The Box benaderd met een kartonnen dummy. Aan ons de opdracht om deze om te zetten naar een stevige verpakking, zodat de branding verder versterkt wordt. Daarnaast was er een duidelijke wens voor een dubbele functie.

Resultaat custom made blik: Klepper & Klepper

Een unieke blikverpakking zoals we op de dropmarkt nog nooit eerder zagen! Het is een stoer blik geworden met een slanke, taps toelopende vorm. Hierdoor blijft het blik makkelijk staan om bewonderd te worden. Op het ongeopende blik vinden we aan de achterkant de productinformatie en aan de voorkant de gepreegde letters, die door het reliëf een unieke uitstraling hebben gekregen. Het zwarte design met de witte letters maakt het een stoer en opvallend geheel.

Blik op maat voor Klepper & KlepperBlik op maat voor Klepper & Klepper

Bij het openen van het blik zien we drie zakjes drop, die precies in het blik passen. Door een slim koord blijft het blik open staan. Ook aan de binnenkant wordt de branding van Klepper & Klepper versterkt, door de toegevoegde designelementen. We zien nu ook de dubbele functie van het blik. Het blik is namelijk ook toe te passen als display. Verkopers kunnen de zakjes drop rechtop uitstallen op het geopende blik.

Wij kijken terug op een prettige samenwerking met als resultaat het, volgens de klant, Beste Blik Ooit!

Benieuwd naar een ander custom made blik?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere custom made-oplossingen, zoals dit blik op maat voor Würzteufel.

Klepper & klepper: custom made blik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur