0

Blikken op maat voor Fidibusse

Blikken op maat voor Fidibusse

Blikken op maat voor een Duitse klant met een typisch Duitse, traditionele look. Bij Fidibusse zochten ze blikken op maat om 50 lange aanmaak- en aansteekblokken in te verpakken. De blokken van de fabrikant van openhaardproducten zijn gemaakt van pure houtvezels met een natuurlijk paraffine. Wat voor blik kan dit het beste verpakken?

Hoge blikken op maat

De lange producten maken hoe dan ook dat de blikken op maat een binnenhoogte moeten hebben van ongeveer 25 cm. Om het blik ook echt gebruiksvriendelijk te maken, wenste de klant een hoog deksel. Op die manier kan de consument de aansteekblokken eenvoudig uit het blik halen.

Natuurlijk karakter

Het product dat Fidibusse in de blikken op maat verpakt hebben een natuurlijk karakter en dat is ook wat het merk wil benadrukken. Daarom dient het design aan te sluiten op de ‘look and feel’ van de aanmaakstokjes.

Blikken op maat met houtdesign

Zowel deksel als romp bestaat uit twee delen en daarmee bestaat het blik dus uit vier delen. Daardoor konden we een hoog deksel creëren en konden we voor de gewenste gebruiksvriendelijkheid zorgen. Het houtdesign hebben we mat afgelakt en de zijkant van het deksel hebben we gepreegd (een bedrukking door middel van reliëf). Zo hebben we het traditionele karakter van het bedrijf uit Bayern benadrukt. De zijkant is bedrukt met handige trips and tricks. En omdat blik niet brandt, zijn de aanmaakproducten helemaal veilig verpakt!

Het is uiteindelijk een functioneel blik geworden voor een traditioneel product, met een typisch Duits karakter. En dankzij de tips and tricks op de zijkant, heeft de verpakking nog een extra functie gekregen. Voor iedereen die van een gezellig vuurtje houdt!

Benieuwd naar blikken op maat voor u?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om blikken op maat? Lees meer over blikken op maat of neem contact met ons op!

Blikken op maat voor Fidibusse
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur