0

Promotionele blikken: Panda Chocolate

Promotionele blikken: Panda Chocolate

Joyco produceert en distribueert zoetwaren, chocolade en ijs in Oost-Europa. Zij wilden het merk Panda Chocolate promoten met een bijzondere blikverpakking. Dat het geen standaard blik moest worden, was een duidelijke wens.

Resultaat

In nauwe samenwerking met de marketingafdeling van Joyco hebben wij samen een heel bijzonder Panda-blik ontwikkeld. De vorm is zó uniek, dat we voor deze opdracht nieuwe gereedschappen hebben gemaakt om de productie van het blik mogelijk te maken. Het blik is afgewerkt met full-colour print en een preeg op de deksel, wat het blik extra dimensie meegeeft. Het blik is zowel staand als liggend te plaatsen, waardoor hij in elk schap zeker opvalt!

Op maat gemaakt blik voor Panda Chocolate

Het merk Panda Chocolate kreeg een boost door deze zwaaiende vrolijkerd. Zeker is dat deze blikken écht nooit zullen worden weggegooid, daarvoor zijn ze veel te mooi. Het logische gevolg is dat de branding op lange termijn wordt versterkt.

Benieuwd naar onze andere promotionele blikken?

Nieuwsgierig naar onze andere promotionele blikken? Wij maakten ook een blik op maat in een Hollands thema.

Promotionele blikken: Panda Chocolate
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur