0

Sizl: custom made blik

Sizl: custom made blik

Het merk Sizl verkoopt kruiden, specerijen en melanges. Het merk onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit van haar ingrediënten. Aan ons de opdracht om een serie blikken te ontwerpen die de kwaliteit van de verpakte producten goed weergeeft, rond en stapelbaar zijn en  een vintage uitstraling krijgen.

Resultaat custom made blik: Sizl

Het is een serie blikken geworden met vrolijke vintage designs. De blikjes vallen hierdoor goed op in een keuken of op een winkelschap. De diverse, gedetailleerde designs op de blikken zijn zeer fraai en sluiten mooi op elkaar aan, waardoor de branding van het merk versterkt wordt. Door de matte afwerking in de lak en door de gebruikte kleuren wordt het vintage gevoel versterkt.

Blik op maat

We hebben de blikjes afgewerkt met een handig venster. De eindklant kan hierdoor snel en makkelijk zien wat de voorraad is. Door de brede opening aan de bovenkant is het bovendien makkelijk om de gewenste hoeveelheid kruiden met een maatlepel uit te scheppen. Tenslotte zorgt het randje in het deksel ervoor dat de blikken stapelbaar zijn. Ideaal voor de speciaalzaak, die de kruiden verkoopt.

Door deze nieuwe, op maat gemaakte blikken heeft het merk Sizl een boost gekregen. De opvallende en gebruikersvriendelijke blikken worden goed verkocht aan chef-koks in spé over de hele wereld!

Blik op maat

Benieuwd naar een ander custom made blik?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere custom made-oplossingen, zoals deze opvallende kruidenblikken.

Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur