0

Rechthoekig blik voor hondenkoekjes

Blikverpakking voor Dog Treats

Deze Engelse klant, onderdeel van het grote Boehringer Ingelheim, had een blikverpakking nodig om hondensnacks in te bewaren. De eisen? Volume hebben, goed in de hand liggen en groot genoeg zijn voor een standaard zak snacks.

Rechthoekig blik met uitgesproken opdruk

Een blik voor hondensnacks staat vaak in het zicht. Daarom vindt de klant het belangrijk dat het een decoratieve verpakking is. En dat is het! Dankzij de hond die met grote ogen en een open bek afgebeeld staat, terwijl hij een koekje vangt, wordt een grappige, vrolijke sfeer gegeven.

Duurzame verpakking

De rechthoekige vorm maakt het blik handzaam. Nadat de hond de gehele inhoud van het blik heeft opgepeuzeld, kunnen baasjes navulling kopen die in hetzelfde blik kan worden bewaard. Dat maakt een blikverpakking zoals deze een duurzame optie.

Voor elk interieur

Het blik mag dan een uitgesproken opdruk hebben, maar dankzij de neutrale kleurstelling past het in elk interieur. Aan elke zijde staat een hond afgebeeld, waardoor gemakkelijk te variëren is tussen de verschillende uitdrukkingen.

Ook zo’n originele blikverpakking nodig voor (dieren)snacks of andere etenswaren? Neem contact met ons op. Wij inspireren en adviseren u graag.

Rechthoekig blik voor hondenkoekjes
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Metaal is extreem sterk! Het materiaal kan tegen extreme temperaturen en druk.

Frits Meester, Verkoop / Office
Frits Meester, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur