0

Caffeine Dealers: blikken op maat

Caffeine Dealers: blikken op maat

De bedrijfsnaam verraadt het al: Caffeine Dealers is een leverancier van koffie! Niet zomaar koffie, maar uitsluitend duurzame en biologische Fairtrade koffie. Koffie voor een goed doel. Hun koffie wordt gebrand door toegewijde mensen met een bewogen leven. Om de het merk een krachtige uitstraling te geven, heeft het de koffie verpakt in stoere blikken op maat.

Blikken op maat: Caffeine Dealers

Belangrijk is dat deze blikken op maat geschikt zijn voor het opslaan van een 1 kilo koffie per blik. Bovendien dienen ze de kwaliteit van het bijzondere koffiemerk te versterken. Aan de tekst op de voorkant hoeven we niets meer toe te voegen, dat spreekt voor zich: “Exceptional Coffee by Remarkable People”.

Stoer en krachtig

Wat het blik stoer en krachtig maakt, is vooral de combinatie van het zilver en zwart. De blikken op maat zijn mat afgelakt, wat dit effect alleen maar meer versterkt. Het logo is op de blikken gepreegd, wat betekent dat het door middel van reliëf is aangebracht. Het logo is op fraaie wijze aangebracht en geeft het blik extra karakter. Aan de voorzijde is het logo te zien en aan de achterzijde is te lezen waar het merk voor staat. De vierkante vorm is voor dit doeleinde functioneel en tegelijkertijd maakt dit de uitstraling robuust.

Blikken op maat voor naamsbekendheid

Een stijlvol koffieblik zoals dit, krijgt hoe dan ook een mooie plek. En dat is ook waarom deze blikken op maat het merk zo versterken. Het goede doel van het merk, het bieden van kansen in de maatschappij, krijgt op deze manier een boost als het gaat om naamsbekendheid.  

Benieuwd naar een ander blik op maat?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere oplossingen voor blikken op maat.

 

Caffeine Dealers: blikken op maat
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Blikken zijn milieuvriendelijk! Het materiaal kan worden gerecycled en is daardoor heel duurzaam.

Ad Noordijk, Office Manager
Ad Noordijk, Office Manager
Uw offerte
Bekijk & verstuur