0

probierFass: custom made blik

probierFass: custom made blik

ProbierFass is een Duits concept. Het bedrijf biedt geschenksets aan die uit kleine flesjes drank of likeur bestaan, eventueel in combinatie met delicatessen en koffie. Het geheel wordt luxe verpakt, zodat het echt een bijzondere belevenis is om dit geschenksetje uit te pakken.

Ze wilden graag het houten vaatje, dat ze gebruikten, vervangen door een blikken variant, zodat deze meer uitstraling zou hebben. Het nieuwe, op maat gemaakte, blik moest ook gebruikersvriendelijk zijn en restwaarde hebben.

Resultaat custom made blik: probierFass

Het resultaat is een prachtig blik waar we trots op zijn. Door de zilveren banden en spijkers te pregen krijgt het blik veel uitstraling. Deze opdracht was voor ons een mooie uitdaging, zo hebben we het voor elkaar gekregen om een blik te ontwikkelen dat qua vorm en uitstraling is geïnspireerd op een vat. Hiervoor hebben we compleet nieuwe gereedschappen gemaakt, waarmee een driedelige romp is gecreëerd. Zowel de boven- als onderkant lopen taps toe. Ook hebben we de onderkant aan de binnenzijde bevestigd, precies zoals dat bij houten vaten ook het geval is. Om dezelfde reden wordt de bovenzijde met een indrukdeksel afgesloten.

Het blik wordt standaard gevuld met houtwol, zodat de flesjes er mooi in kunnen liggen zonder beschadigingen op te lopen. Dit materiaal staat bovendien mooi in contrast met de stoere uitstraling van het blik.

Benieuwd naar een ander custom made blik?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ook onze andere custom made-oplossingen, zoals dit blik op maat voor Mentos.

probierFass: custom made blik
Uw offerte
Bekijk & verstuur

U kunt ook standaard blikken uit voorraad naar uw wens laten maken. We gebruiken dan etiketten of een bedrukking om uw eigen blik te creëren!

Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Erik Woudenberg, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur