0

Koffieblikken voor Beukenhorst Koffie

Koffieblikken voor Beukenhorst Koffie

De Nederlandse koffieproducent Beukenhorst Koffie staat bekend om zijn mooie koffiemelanges. En mooie melanges hebben natuurlijk een mooie verpakking nodig. De producent was op zoek naar een handzaam blik om een kilo koffie in te bewaren. Het blik dient de merkbeleving in de horeca te versterken en moet hoogwaardige kwaliteit uitstralen.

Stijlvolle en praktische koffieblikken

Het blik staat in horecagelegenheden bij de koffiemachines. Daarom moet het zowel praktisch als stijlvol zijn. We hebben hiervoor gebruikgemaakt van een indrukdeksel, waardoor het gebruik gemakkelijk wordt én de afsluiting optimaal is. De bonen behouden hun aroma. Op de romp en het deksel hebben we reliëf aangebracht (pregen), zodat het blik een echte blikvanger is. Met name de gepreegde zilveren teksten springen in het oog.

Ook voor thuis

Het stijlvolle blik is ook voor thuis een praktische eyecatcher. Wie een kilozak koffiebonen koopt, kan de zak na openen gemakkelijk overgieten in het blik. Zo heeft de koffieliefhebber elke dag een heerlijk verse kop koffie!

Ook zo’n origineel koffieblik? Neem contact op. Wij inspireren en adviseren u graag.

Koffieblikken voor Beukenhorst Koffie
Uw offerte
Bekijk & verstuur

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur