The Box aanwezig op FachPack 2022

6-09-2022

The Box is ook dit jaar weer aanwezig op de FachPack verpakkingsbeurs in Nürnberg, als één van de 1.600 standhouders. Met zo’n 45.000 bezoekers uit meer dan 90 landen is FachPack één van de grootste verpakkingsbeurzen ter wereld. De bezoekers zijn werkzaam in onder meer de food-, farmaceutische-, medische-, chemische- en auto-industrie.

Wanneer: 27, 28 en 29 september
Waar: Messezentrum Nürnberg
Stand: hal 9 / 9-533

Trends, materialen en technologie

Alle onderwerpen met betrekking tot de verpakkingsindustrie komen aan bod: de laatste trends, diverse verpakkingsmaterialen en -machines en uiteraard ook afwerkingstechnologieën en logistiek. The Box draagt weer haar steentje bij door het laten zien van de laatste ontwikkelingen in de wereld van blikverpakkingen.

Elk jaar heeft FachPack een ander thema en dit jaar is dat: Transition in packaging. Dit thema is gewijd aan de sterke aspecten die momenteel de verpakkingsindustrie beïnvloeden. Wetgeving, maar ook bijvoorbeeld de eisen van consumenten op gebied van duurzaamheid.

Wij vertellen u graag meer over de marketingkracht en duurzaamheid van blikken en aluminium verpakkingen. Spreken we u daar?

Meer weten over FachPack of tickets kopen? Dat kan op de website van FachPack.

The Box aanwezig op FachPack 2022