0

Blikverpakkingen: ultieme bescherming van uw product

Blikverpakkingen: ultieme bescherming van uw product

Blikverpakkingen zijn perfect voor het verpakken van etenswaren, kruiden, cosmetica en meer. Het is dus enorm breed inzetbaar en kan bovendien ook nog promotionele waarde meegeven. Blik is een verpakking die de inhoud afschermt van schadelijke invloeden van buitenaf, zoals licht of lucht. Zo kunnen etenswaren en kruiden lang hun smaak behouden en blijft cosmetica mooi. Wat zijn verder de voordelen van blikverpakkingen en wat zijn de mogelijkheden?

Blikverpakkingen voor food

Blikverpakkingen zijn ideaal voor het goed en beschermd verpakken van etenswaren, zoals olie, groentes, fruit, vleeswaren, soep en dierenvoeding. Door de licht- en luchtdichte verpakking gaat het voedsel lang mee en wordt de houdbaarheid mogelijk zelfs verlengd. De voedingswaarden worden bovendien behouden. Meer weten over het verpakken van etenswaren, of advies over de juiste bilverpakking voor uw product? Neem contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer. 

Blikverpakkingen voor non-food

Omdat blikverpakkingen zo goed afsluiten, zijn ze ook geschikt voor het verpakken van potentieel gevaarlijke stoffen. Maar ook voor andere producten zoals cosmetica of farmaceutische producten is blik geschikt. De kwaliteit van het product blijft hoe dan ook behouden. Meer weten over blikverpakkingen voor non-food? Neem contact op. 

Blikverpakkingen naar uw wens

De mogelijkheden als het gaat om blikverpakkingen zijn ongelimiteerd. Kleuren, vormen, groottes, sluitingen, opdruk… Alleen al bij standaard blikken uit voorraad tikt ons assortiment bijna de 2 miljoen aan. De kans dat er een blik bij zit dat aan al uw wensen en eisen voldoet, is dus groot. En dan hebben we het nog niet eens over onze mogelijkheden voor blikken op maat. Exact de vorm, stijl en opdruk die u wilt om uw blikken te voorzien van marketing power. Voor het verpakken van uw product, of als promotioneel product op zichzelf.

Met blikverpakkingen verpakt u uw product netjes, terwijl de kwaliteit intact blijft. Een blikverpakking kan standaard en simpel zijn, maar kan ook bedrukt geleverd worden, voor promotionele waarde. Tijd om een offerte of meer informatie op te vragen bij onze specialisten. 

De kracht van blik

  • 100% recyclebaar
  • Bedrukking mogelijk
  • Luxe uitstraling
  • Beschermende verpakking

Blikkenspecialist voor blikwaar-
dige verpakkingen

Bekijk ons aanbod

Wist u dat? Onze Fabergé eieren zijn replica’s van de originele eieren die Carl Fabergé eind 1800 voor de Russische Tsaren maakte.

Marcel Faber, Verkoop / Office
Marcel Faber, Verkoop / Office
Uw offerte
Bekijk & verstuur