Dit is Erik: commercieel medewerker binnendienst

26-03-2024

Welke gezichten zitten er achter The Box? Op hun beurt vertellen onze medewerkers graag wie ze zijn, wat ze doen en natuurlijk welk blik hun favoriet is. Onze vrolijke commercieel medewerker binnendienst Erik trapt af met zijn verhaal.

Team van generalisten

“Sinds november 2022 werk ik met veel plezier en voldoening bij The Box. Het woord dat het werk beschrijft is vooral ‘breed’. Ons team bestaat uit generalisten. Dat houdt in dat we allemaal brede kennis van zaken hebben. Niet alleen het commerciële, maar bijvoorbeeld ook het logistieke aspect. Dat is nodig om de klant volledig te kunnen informeren. Hoeveel blikken gaan er op een pallet, hoeveel in een doos, wanneer komen zeecontainers met nieuwe voorraad binnen…”

“Die afwisseling, gecombineerd met het fijne team van collega’s maakt het werk leuk! Daarnaast heb ik veel contact met klanten om ze alles te vertellen over de verschillende soorten blikken. Standaard én custom made.”

Kruidenblikje met binnendeksel en houten knop

“We hebben bij The Box een scala aan mooie blikverpakkingen, maar ons nieuwe kruidenblikje met binnendeksel en houten knop (PL387) springt er voor mij wel echt uit. De houten knop maakt deze versie een opvallende variant. Afgelopen januari kreeg ik voor dit blik al de eerste aanvraag: een sample. Het Duitse bedrijf bleek al snel enthousiast en bestelde de blikjes. Daarna nog eens in een oplage van 1.000 stuks en daarna nóg een oplage van 2.000 stuks. Dat zegt genoeg, toch?

Dit is Erik: commercieel medewerker binnendienst

Erik met zijn favoriete blik